Rezervacija je obavljena uspješno.
Poruka je uspješno poslata.
Ukupno posjeta: 0077232

Illusion Disco


Scroll Down


Promoting our next event

7. August Inusa Dawuda
16. Aug Paula P'Cay


Upcoming Events

CalendarVideos

Videos about Illusion Club

O nama × Nazad na opis

Moćno i nestvarno poput iluzije, poput mađioničarskog trika, galaktičke percepcije prostora. Takav je Illusion u Baru. Izgleda kao iluzija, ali nije. Nestvarno je, ali je stvarno. Grad Bar zaista dobija svoj Illusion. Mjesto zbog koga će se locirati na mapi svjetske zabave. A da ono što izgleda nestvarno pretvori u stvarno, tu je majstor za pretvaranje magije u stvarnost, za magične trenutke zabave - svjetsko ime, sinonim kreatora savršenih, moćnih brend zabava širom Azije, umjetnički tvorac ekstazirajućih momenata zabave - Liviu Covalschi - Keno. Ime koje slijede obožavaoci širom Svijeta, jer gdje je Keno - tu je spektakl!

Ono što su rijetki sa naših prostora doživjeli, ono o čemu čitav Svijet priča, futurističkim prostorima za zabavu neke druge dimenzije, razonodu i uživanje u krajnjim moćima svjetskih zabavljača i njihovih performansa, akrobacija, igri koje prelaze granice poimanja moći ljudskog tijela, relaksacija, rekreacija, odlazak u drugu sferu života... Sve na jednoj lokaciji, prvi put na Balkanu, i to u Baru! Iz Macao-a, Singapura, Hong - Konga, Tajlanda... Prijestonica svjetske zabave i stjecišta jet-seta , trend provoda i zabave savremene forme i ispunjenje najviših zahtjeva 21. vijeka stiže sa Illusion-om u Bar. To je prvi takav projekat i koncept zabave na Balkanu!

Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije

Adresa: Stara Raskrsnica BB85310
Telefon: (00382) 067 614 400
Email:
General info: contact@illusionmontenegro.com
For reservations:reservations@illusionmontenegro.com

Follow us on Facebook

Open Thursday, Friday, Saturday and Sunday from 23:00 to 4:00

Thursday free entrance
Friday 7 euro entrance
Saturday 7 euro entrance
Sunday free entrance from 23:00 to 00:00, after 00:00 5 euro.
Minimum charge for all sofas is 100 euro. Reservations of tables are till 00:00. If somebody want to hold reservation after 00:00, this costs 20 euro for a high table.

Zatraži Člansku Kartu